USB

Nejprodávanější produkty

Kabel USB (3.0), USB A M- USB micro B M, 0.5m, černý

Sleva! Kabel USB (3.0), USB A M- USB micro B M, 0.5m, černý Zobrazit větší

KVU3005U01

Nový produkt

Na cestě

114 Kč s DPH

-9%

125 Kč s DPH

USB 3.0 kabel
- USB (Universal Serial Bus) kabel, kerý se používá k propojení nejběžnějších počítačových periferií, jako tiskárna nebo scanner

?Kabel s konektory USB A plug/USB B plug micro
?Levá strana: USB A plug
?Pravá Strana: USB B plug micro
?Délka: 0,5 m

Maximální konstrukční rychlost komunikace po USB 3.0 sběrnici je 5 Gb/s, hrubá propustnost 4Gb/s a reálná rychlost je 3,2Gb/s.

USB 3.0 se používá pro různé druhy periférií - tiskárny, skenery atd., a pro přenos dat z videokamer, externích disků a externích vypalovacích mechanik, kde se nejlépe využije velká přenosová ryclost nové sběrnice. Výhodou je technologie Plug & Play, tzn. připojení a odpojení zařízení za provozu bez nutnosti restartování počítače a automatické závedení ovladačů při připojení zařízení.

Pozor, kabely s konektory pro USB 3.0 nejsou zpětně kompatibilní s konektory USB 1.1 a 2.0, s vyjímkou konektoru USB 3.0 typ A. To znamená, že třeba kabel USB 3.0 A - B lze připojit konektorem typu A do PC, ale zařízení již musí mít konektor USB 3.0 typ B.

Nová verze sběrnice má 8 vodičů. Oproti USB 2.0 přibyly dva diferenciální páry - SSTX (+/-) - twistovaný pár pro Super Speed (USB 3.0) ve směru vysílání a SSRX (+/-) - twistovaný pár pro Super Speed (USB 3.0) ve směru příjmu. Dva vodiče D(+/-) slouží pro zpětnou kompatibilitu s USB 2.0 (standardní USB 2.0 sběrnice). Zbylé dva vodiče jsou napájecí.

Stručná příručka LOGO kabelů

Podrobná příručka LOGO kabelů

30 dalších produktů ve stejné kategorii: