Tiskárny samolepicích štítků

Nejprodávanější produkty

Tiskárna samolepicích štítků Brother, VC-500W

Sleva! Tiskárna samolepicích štítků Brother, VC-500W Zobrazit větší

WBRVC500WXXG

Nový produkt

2 ks

Skladem

4 677 Kč s DPH

-9%

5 139 Kč s DPH

Plnobarevná tiskárna štítků VC-500W
Tiskárna VC-500W je vybavená technologií tisku ZINK® Zero-Ink®. Speciální barevné krystaly v papíru jsou aktivovány teplem a vytvá?ejí pln? barevné štítky bez nutnosti použití dalších inkoustových kazet.

1. Udržíte vše v pořádku
Řešení tvorby štítků společnosti Brother pomáhají zajistit, že vše zůstane v perfektním pořádku. S řadou šířek rolí a plně barevným tiskem není tvorba vašich štítků prakticky omezená. To znamená méně času hledáním věcí a více času pro vlastní práci.

2. Vytvoříte profesionální popisy
Plnobarevná tiskárna štítků Brother vám pomůže dosáhnout profesionálních popisů nahrazením ručně psaných štítků plnobarevnými lesklými štítky. Plnobarevná tiskárna štítků je ideální pro dosažení přehledu v kanceláři generováním štítků prakticky bez omezení délky o šířce 9 až 50 mm.

3. Zvýšíte efektivitu
S tiskárnou štítků Brother lze realizovat okamžitě i ty nejnáročnější úkoly. Připojení k PC / Mac vám umožní snadno realizovat vlastní návrhy pomocí našeho bezplatného softwaru P-touch Editor, nebo se dokonce propojit s programy Microsoft Office. Bezdrátové připojení také umožňuje tisknout přímo z chytrého telefonu nebo tabletu, včetně přidání vlastních obrázků pomocí aplikace Color Label Editor.

4. Pomoc pro spolupráci
Spolupráce je důležitá v každé kanceláři, a proto vám ji co nejvíce usnadňujeme bezdrátovým a USB připojením. Tiskněte přímo z vašeho PC / Mac pomocí našeho bezplatného programu P-touch Editor.

Funkce
Klíčové aplikace: soubory, složky, vnitřní značení, jmenovky návštěvníků
Typ média: kontinuální plnobarevná role
Dostupné šířky pásek: 9, 12, 19, 25, 50mm
Wi-Fi: ano
USB: ano
- kompatibilní s AirPrint
- aplikace Color Label Editor
- progra P-touch Editor
- AC adaptér je součástí balení

Balení obsahuje:
- tiskárna
- napájecí kabel
- USB kabel
- 1x CZ-1004 ( kazeta 25mm/ 5m )
- 1x CK-1000 ( čistící kazeta )
- návod k použití

30 dalších produktů ve stejné kategorii: