Sluchátka

Nejprodávanější produkty

Logitech G633, herní sluchátka s mikrofonem, ovládání hlasitosti, černá, 7.1 surround (virtuálně), podsvícená, uzavřená, 3.5 ...

Sleva! Logitech G633, herní sluchátka s mikrofonem, ovládání hlasitosti, černá, 7.1 surround (virtuálně), podsvícená, uzavřená, 3.5 ... Zobrazit větší

QMLTM63RGB00

Nový produkt

Na cestě

5 118 Kč s DPH

-9%

5 625 Kč s DPH

G633 Artemis Spectrum

Měniče Pro-G™
Moderní zvukové měniče Pro-G™ jsou vyrobeny z hybridních síťovaných materiálů poskytujících špičkovou výkonnost a jsou speciálně navrženy pro hraní. Měniče Pro-G produkují čisté, přesné výšky a hluboké, bohaté basy pro prvotřídní zvuk.

Prostorový zvuk 7.1
Vychutnejte si úžasný prostorový zvuk 7.1 s Dolby® Headphone nebo DTS Headphone:X prostřednictvím Logitech Gaming Software (LGS). Tyto technologie vytváří 3D zvukové pole pro věrné a realistické vnímání prostoru ve hře. Nyní jasně uslyšíte nepřátele plížící se kolem nebo aktivaci speciálních schopností všude okolo vás.

Kompatibilita více platforem
Jedna náhlavní souprava pro všechna vaše zařízení. Používejte soupravu G633 nejen se svou herní sestavou, ale také s herní konzolí, mobilními zařízeními či kdekoli jinde. Souprava G633 je kompatibilní s počítači PC, mobilními zařízeními a herními konzolemi, včetně PS4™ a Xbox One™.

TECHNOLOGIE LIGHTSYNC RGB
Souprava G633 je vybavena dvěma přizpůsobitelnými osvětlovacími zónami: barevným proužkem a logem. Každou zónu lze naprogramovat samostatně za využití palety přibližně 16,8 milionu barev, s různými animacemi a efekty. Navíc je můžete synchronizovat s ostatními zařízeními LIGHTSYNC. Pomocí LGS může podsvícení přizpůsobit tak, aby ladilo s vaší sestavou, vybavením a stylem.

Tlačítka G-key
Přiřaďte vlastní příkazy pomocí softwaru LGS třem programovatelným tlačítkům G-key pro plynulé hraní a poslech médií. Nastavte vlastní ovládací prvky, čímž budete ovládat své zvukové profily, přeskočíte na další skladbu, aktivujete simplexní komunikaci, aktivujete okamžité kombinace příkazů ve hře a více.

Vlastní zvukové profily
Upravte si zvuková nastavení a vytvořte osobní zvukové profily pro každou hru, kterou hrajete. Pomocí softwaru LGS můžete naprogramovat zvukový ekvalizér a uložit předvolené zvukové profily pro hudbu, hry a filmy.

Směšování zvuku z více zdrojů
Nepřerušujte hru, abyste přijali hovor. Přijměte jej a pokračujte ve hře. Přijměte hovory, přehrávejte hudbu a komunikujte ve hře bez nutnosti pozastavit hru nebo odtrhnout oči od akce. Souprava G633 obsahuje jednu USB přípojku a jeden analogový vstup, které umožňují připojení a směšování zvuku až ze dvou zařízení.

Křišťálově čistá komunikace
Zajistěte, že vám bude dobře rozumět díky mikrofonu na držáku s funkcí potlačení šumu pro čistý příjem. Držák je vybaven indikační kontrolkou LED, takže víte, kdy je mikrofon ztlumený. Když držák mikrofonu potlačujícího šumy nepoužíváte, je možné jej sklopit zpět do sluchátek a pak je téměř neviditelný. Souprava G633 je rovněž vybavena kabelem se sekundárním integrovaným mikrofonem pro mobilní zařízení.

Design zasvěcený výkonnosti
Souprava G633 se kromě rozšířené funkčnosti a výkonnosti vyznačuje také extrémně pohodlným provedením pro dlouhé herní akce. Sportovní síťované materiály použité u náušníků a hlavového mostu jsou jemné a prodyšné pro dosažení maximálního pohodlí. Souprava G633 je vybavena našimi náušníky o největším průměru, aby zcela obklopila uši bez přímého tlaku na jemné tkáně a pro pasivní izolaci hluku. Chcete-li udržovat náhlavní soupravu čistou, je možné náušníky vyjmout a ručně umýt.

OBSAH BALENÍ:
* Náhlavní souprava G633
* 3,5mm analogový kabel s ovládacími prvky zvuku
* Datový kabel USB
* Vlastní symboly na náušníku (levý/pravý)
* Uživatelská dokumentace

SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY
* Windows® 7 nebo novější, macOS® X 10.10 nebo novější PS4™, Xbox One™, Nintendo Switch
* Port USB nebo zvukový port 3,5 mm
* Internetové připojení pro stažení Logitech Gaming Software

FYZICKÉ PARAMETRY
* Výška: 172 mm
* Šířka: 81,7 mm
* Hloubka: 182 mm
* Hmotnost (bez kabelu): 336 g
* Délka kabelu pro PC: 2 m
* Délka kabelu pro mobilní zařízení: 1,5 m

Sluchátka
* Měnič: Pro-G 40 mm
* Frekvenční rozsah: 20 Hz–20 kHz
* Impedance: 39 ohmů (pasivní), 5 kiloohmů (aktivní)
* Citlivost: 107 dB SPL/mW

Mikrofon (držák):
* Směrová charakteristika mikrofonu: kardioidní (jednosměrová)
* Velikost: 4 mm
* Frekvenční rozsah: 100 Hz–20 kHz

Typ připojení: USB
* Ovládání zvuku: ano
* Mikrofon: ano
* Typ mikrofonu: kardioidní (jednosměrový)

30 dalších produktů ve stejné kategorii: