SD karty

Nejprodávanější produkty

Verbatim paměťová karta SDXC, 256GB, SDXC, 44026, UHS-I U1 (Class 10)

Sleva! Verbatim paměťová karta SDXC, 256GB, SDXC, 44026, UHS-I U1 (Class 10) Zobrazit větší

DE256VEX1XB0

Nový produkt

5 ks

Skladem

1 065 Kč s DPH

-9%

1 170 Kč s DPH

Karty Verbatim SDHC (velkokapacitní paměťové karty Secure Digital, SD 2.0) byly navrženy pro použití v kompatibilních digitálních fotoaparátech, kamerách, telefonech Smartphone počítačích a dalších zákaznických aplikacích. Karty SDHC používají souborový systém FAT32, což je specifikace navržena pro velkokapacitní úložiště a vhodná pro ukládání videa o vysoké kvalitě.

Jak se rozšiřovalo video o vysokém rozlišení, narůstaly i potřeby na kapacitu úložiště aplikací digitální fotografie o vysokém rozlišení a mobilních aplikací a ještě více pak na rychlejší přenosy dat. Z tohoto důvodu karty SDHC garantují minimální stálou rychlost přenosu dat, místo té maximální.

Karty Verbatim SDHC jsou plně v souladu se všemi příslušnými standardy SD. Obsahují také ochranu zápisu, která zabrání nechtěnému vymazání dat, Karty SDHC používají stejný fyzický formát jako karty SD, ale nemohou být používány v zařízeních SD, která nejsou v souladu se specifikacemi SDA verze 2.0.

Logo SDHC je obchodní značkou.

Hodnocení rychlostní třídy:
Hodnocení rychlostní třídy je oficiální jednotkou pro měření rychlosti karet SD definovanou asociací SD. Je ekvivalentem rychlosti 8 Mb/s a měří minimální rychlost zápisu při „nejlepším fragmentovaném stavu, kdy není obsazena žádná paměťová jednotka“.

Ekologičtější výrobek. Obsahuje méně plastu.

Tento obal obsahuje průměrně o 90 % méně plastových materiálů než tomu bylo dříve.

Kapacita: 256GB
Rychlost zápisu: 10MB/Sec
Rychlost čtení: 10MB/Sec

30 dalších produktů ve stejné kategorii: