SD karty

Nejprodávanější produkty

Kingston paměťová karta Canvas Go! Plus, 128GB, micro SDXC, SDCG3/128GBSP, UHS-I U3, bez adaptéru, A2, V30

Sleva! Kingston paměťová karta Canvas Go! Plus, 128GB, micro SDXC, SDCG3/128GBSP, UHS-I U3, bez adaptéru, A2, V30 Zobrazit větší

DE128KGD1XC0

Nový produkt

Na cestě

557 Kč s DPH

-9%

612 Kč s DPH

 

CanvasGo! Plus microSD


Zaznamenávánídobrodružství na cestách!


KartaCanvas Go! Plus microSD od společnosti Kingston je určenádobrodruhům, kteří jsou stále venku a hledají dokonalý okamžikk zachycení. S vynikajícími přenosovými rychlostmi až 170 MB/s*karta Canvas Go! Plus microSD zrychluje pracovní postup a zvyšujeefektivitu tak, abyste získali víc času pro svoji tvořivost přidalším dobrodružství. Rychlost U3 a V30 vám umožní natáčetúchvatná videa v rozlišení 4K Ultra-HD bez obav ze zpomalenínebo přeskočení snímků a můžete pořídit rychlou sériifotografií, která bude plynulá a konzistentní. Karta Canvas Go!Plus microSD podporuje výkonnostní třídu aplikací A2, kterázrychlí váš pracovní postup pomocí vyššího výkonu aplikacína telefonech a tabletech. K dispozici je volitelný SD adaptér prozvýšení všestrannosti použití se zařízeními, která jsoukompatibilní s formátem SD. Dívejte se na svět jako na plátno avezměte svoji tvořivost a inspiraci na cesty pomocí karty CanvasGo! Plus microSD.


  • Vynikajícípřenosové rychlosti až 170 MB/s*,

  • ideálnípro akční kamery, drony a zařízení se systémem Android,

  • rychlostU3 a V30,

  • podporujevýkonnostní třídu aplikací A2,

  • odolná,


*Na základě interního testování se výkon může lišit vzávislosti na hostitelském zařízení. Navrženo proprietárnítechnologií umožňující dosažení rychlosti čtení za hranicíspecifikace UHS-I 104 MB / s, až do 170 MB / s. Plný výkonvyžaduje čtečku microSD Reader MobileLite Plus.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: