Inkoustové cartridge

Nejprodávanější produkty

HP originální tisková hlava CH646A, magenta/cyan, HP 761, HP DesignJet T7100

Sleva! HP originální tisková hlava CH646A, magenta/cyan, HP 761, HP DesignJet T7100 Zobrazit větší

IHPCH646AXNG

Nový produkt

16 ks

Skladem

5 261 Kč s DPH

-9%

5 781 Kč s DPH

Originální inkousty HP. Barevně odlišená balení pomáhají s výběrem nejlepší volby pro vaše požadavky i peněženku.

Standardní kapacita: pro příležitostný tisk.
Vysoká kapacita:při častém tisku ušetříte náklady s kazetami velikosti XL.
Speciální fotografická: pro fotografie v nejvyšší kvalitě.
* Některé modely tiskáren nemusí podporovat všechny tři varianty.
• Purpurová / azurová tisková hlava HP 761 Designjet vytváří ostré, přesné a nenákladné černobílé výkresy a výjimečné vysoce kvalitní barevné prezentace. Oceníte vysoce produktivní tisk s nízkými nároky na údržbu, takže můžete tisknout snadno a s jistotou.
• Ostrý text, přesné linie, skutečně neutrální odstíny šedi a živé barvy pro širokou škálu výtisků. Vytvářejte ostré a nenákladné černobílé výkresy CAD. Na zákazníky zapůsobíte přesnými nákresy, profesionální grafikou na fotografickém papíře a úžasnými prezentacemi.
• Hladký průběh tisku zajišťují originální tiskové hlavy HP Designjet. Udržujte vysokou produktivitu a zažívejte méně časté přerušování práce. Vestavěná inteligentní technologie maximalizuje životnost a optimalizuje kvalitu a spolehlivost.
• Pokud je třeba provést výměnu spotřebního materiálu, obdržíte upozornění. Zvládnete to snadno a rychle sami. Recyklujte tiskové hlavy - program HP Planet Partners nabízí bezplatné vracení a recyklaci1.
• 1V přibližně 50 zemích a oblastech, ve kterých působí program HP Planet Partners. Vlastnosti a dostupnost programu se mohou lišit.

Ostrý text, přesné linie, skutečně neutrální odstíny šedi a živé barvy pro širokou škálu výtisků. Vytvářejte ostré a nenákladné černobílé výkresy CAD. Na zákazníky zapůsobíte přesnými nákresy, profesionální grafikou na fotografickém papíře a úžasnými prezentacemi.
Hladký průběh tisku zajišťují originální tiskové hlavy HP Designjet. Udržujte vysokou produktivitu a zažívejte méně časté přerušování práce. Vestavěná inteligentní technologie maximalizuje životnost a optimalizuje kvalitu a spolehlivost.
Pokud je třeba provést výměnu spotřebního materiálu, obdržíte upozornění. Zvládnete to snadno a rychle sami. Recyklujte tiskové hlavy - program HP Planet Partners nabízí bezplatné vracení a recyklaci.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: