Herní stoly

Nejprodávanější produkty

ULTRADESK Herní stůl SPACE XXL V2 BLACK, 144x70 cm, 75 cm, LED RGB podsvícení s dotykovým panelem, s XXL podložkou pod myš

MSUD012HF000

Nový produkt

17 ks

Skladem

6 239 Kč s DPH

-9%

6 856 Kč s DPH

Herní stůl ULTRADESK SPACE XXL V2 Black

Pohled do budoucnosti?

Společnost Ultradesk přínáší tento Sci-fi herní XXL stůl, který přípomíná ovládací panel vesmírné lodi. Speciální kryty, které se nacházejí na pracovní ploše, vytvářejí unikátní design a pomocí nádherného RGB podsvícení padnou do oka každého hráče. Pro tento model byly použity rámy ve tvaru Z, aby stůl ještě více připomínal cockpit vesmírné lodi. Stačí pouze vypnout světla v místnosti a užívat si výpravy do budoucnosti. Nekonečná ukládací plocha potěší všechny ty, kteří chtějí mít svoje gaming doplňky vždy po ruce.



Intergrované LED podsvícení co nezná hranice

Speciální RGB Led panely se nacházejí na bočních hranách stolu i vzadu. Nabízejí až 6 režimů barev (tmavě modrá, světle modrá, zelená, červená, fialová, žlutá) a jeden speciální režim. Pomocí jediného stisku tlačítka, které se nachází na panelu vpravo, lze nastartovat tuto loď a užívat si dny i noci plné barev. K napájení lze použít jakékoliv zařízení s USB portem.





Vysoce kvalitní XXL podložka ve 3 barvách

K setu herního stolu Ultradesk dostanete vždy podložku podle svého výběru. Červená, modrá nebo černá? Vybere si opravdu každý! Jelikož se jedná o XXL verzi, tak podložka pokrývá celý stůl a potěší určitě všechny ty, kteří preferují nízkou sensitivu při hraní. K výrobě této podložky byl použit speciální materiál, který výborně pracuje s optickými i laserovými senzory. Díky tomuto budete přesnější, rychlejší a vždy o krok napřed. O dlouhou životnost se postará speciální šev na okrajích podložky a vysoce kvalitní materiál - váš parťák na dlouhé roky hraní!



Radost, smutek a nezničitelná konstrukce

Gaming bez emocí prostě nejde. Ať už se snažíme sebevíc, vždy se najde něco nebo někdo, kdo nás při hraní nepřijemně překvapí. Může to být lepší protivník, nepříjemné "lagy"  nebo i nekonečné zabíjení jednoho bosse pořád dokola. Ultradesk počítá se všemi možnostmi, a tak přínáší vysoce odolnou konstrukci z toho nejlepšího materiálu. Speciální výztuhy na kritických místech ještě více udržují bezkonkurenční stabilitu a vaše výbuchy radosti nebo frustrace se stanou pro ULTRADESK SPACE XXL hračkou. A jak moc je tedy tento herní stůl stabilní? Společnost Ultradesk by odpověděla - ULTRAstabilní!.





Jeden monitor? Dva? a nebo rovnou čtyři?


Jaký je ten nejtajnější sen každého hráče? Na prvním místě je určitě možnost stát se profesionálním hráčem známého E-sport klubu. A jak se k tomuto dostat? Pro své hraní potřebujete spoustu prostoru. Musí být dostatek místa pro klávesnici, myš, podložku a v neposlední řadě váš monitor. Tento stůl nabízí téměř nekonečný prostor a lze na něj položit až 4 monitory při zachování dostatečného místa pro ostatní doplňky. Možnosti pro rozestavení všech komponentů jsou téměř nekonečné a nikdy se nemusíte bát, že by vám nezůstalo místo pro vaše jídlo.



Mimořádný styl a stabilita v jednom

Při navrhování stolu byly dva základní parametry - stabilita a design. Pro splnění všech parametrů se Ultradesk rozhodl použít podpěry ve tvaru Z. Díky vysoce kvalitnímu kovu, který byl použit pro výrobu podpěr, je tento stůl ULTRAstabilní. Podpěry dodávájí stolu unikátní design, vytvářejí extra prostor pro vaše nohy a to vše při dodržení stability vašeho stolu.





Nová generace doplňků jako dárek


Pro tento typ stolů Ultradesk byla vytvořena speciální nová generace doplňků. Prvním doplňkem je stojan ULTRADESK CLIFF, který je vyroben z kvalitního kovu a slouží jako uložná stanice pro vaše sluchátka, telefon nebo různé doplňky. Lze také změnit uspořádání hlavních prvků tohoto stojanu tak jak Vám to bude vyhovovat. Druhým doplňkem je multifunkční držák EXTRA ONE, který je vyroben z pevného kovu a lze jej využít jako držák pro vaše sluchátka nebo nápoje.

Hodně kabelů? Žádný problém

Hráči v dnešní době používájí stále více a více doplňků. Ať už se jedná o další monitory, tiskárny, laptopy, zvukové soustavy, mikrofony nebo i kruhová světla - to vše potřebuje správný "cable management". Ultradesk jde přáním hráčů vždy naproti, a tak přínáší více prostoru pro vaše kabely. Zvětšený prostor na levé i pravé straně stolu zajistí, že všechny kabely budou bezpečně uložené. Tím pádem můžete mít na stole vše co potřebujete bez zbytečných starostí.



Nerovnosti podlah? Nevadí!

Ne všechny podlahy jsou stejné a ne všechny podlahy jsou rovné. Už žádné zbytečné podkládání stolů kusem papírku nebo plastu. Nastavitelné nožičky s pogumovaným dnem umožní snadné nastavení výšky a zajistí perfektní stabilitu pro váš stůl. Nemusíte se tedy bát nerovnosti stolu a také, že byste při posouvání stolu poškrábali podlahu.





Perfektní balení a jednoduchá instalace


Tento herní stůl obdržíte pouze v jedné krabici, kde jsou všechny montážní prvky úhledně roztříděné a oddělené od sebe. Balení navíc obsahuje řadu bezpečnostních prvků, které dokonale ochrání produkt při přepravě. Díky tomuto si můžete být jistí, že stůl dorazí vždy v perfektním stavu. Po rozbalení je největším bonusem velmi snadný a přehledný návod, který promění sestavování vašeho stolu v zábavu.




Rozměry výrobku:
Hloubka: 70 cm
Šířka: 144 cm
Výška: 75 cm

Rozměry balení:
Hloubka: 17,7 cm
Šířka: 103 cm
Výška: 79 cm
Hmotnost balení: 30,5 kg