Herní křesla

Nejprodávanější produkty

Dětská herní židle Ultradesk Throne Kids, černá

MGUDH02LB000

Nový produkt

19 ks

Skladem

7 345 Kč s DPH

-9%

8 071 Kč s DPH

Herní dětská židle Throne Kids od Ultradesku

I mladí hráči si zaslouží maximální pohodlí při hraní a tak Ultradesk přinesl tuto novou modernizovanou herní židli. U gamingu se už začíná v mladém věku jelikož vaše reflexy se zhoršují časem a svého maxima dosahují okolo 30let. Proto je třeba myslet na mladé vychazejicí hvězdy a poskytnout jim ten největší komfort při hraní. Tato nová generace židlí byla speciálně zaměřena na ty nejmenší hráče, kde konstrukce této židle zaručuje znatelně vyšší ergonomickou úroveň a mechanismy jsou doplněny novými funkcemi. Nový typ čalounění si zachová perfektní vzhled po dlouhou dobu a velmi potěší svým designem.






Vysoce kvalitní čalounění s odolnou tkaninou

Nový druh čalounění z inovativní a velmi odolné tkaniny zajistí krásný vzhled na dlouhé roky používání. Ovšem nejvíce vás překvapí při prvním kontaktu - extremní odolnost proti oděru a ventilační vlastnosti určitě potěší při horkých letních dnech, kde snižují pocení těla. Idealní kombinace na dlouhé hodiny hraní! Tkanina je navíc voděodolná, takže se nemusíte bát nepříjemného polití.




Perfektní držení těla a nosnost co nezná hranice

Stabilita a ergonomie - dva nejdůležitější prvky pro nerušené hrání. Ultradesk moc dobře ví co je u gamingu důležité a proto přínáší kovovou konstrukci , která byla vyrobena z nejkvalitnější oceli a vytváří herní trůn o nosnosti až 120kg. THRONE byl speciálně profilovaný tak, aby poskytoval maximální oporu páteře po celé linii. Díky tomuto budou vaše záda po celou dobu v těch nejlepších rukou a nemusíte se bát zbytečných bolestí po dlouhých hodinách hraní. O maximální stabilitu při hraní se postará pětihvězdičkový hliníkový základ a díky přesným otvorům na kolečka je židle při přesouvání extremně tichá. Jako bonus lze křeslo zastavit na místě pomocí funkčních zámků, které v případě potřeby velmi snadno uvolníte. Kolečka byly vyrobeny ze speciálního materiálu, který zabraňuje poškrábání vaší podlahy.

V leže nebo sedě a co takhle obojí ?



Mechanismus TILT, který je instalován pod sedadlem umožnuje velmi snadné nastavení všech parametrů tohoto herního trůnu. Sklon opěradla lze nastavit v rozsahu od 90 do 170 stupňů - můžete ležet, sedět prostě tak jak se vám chce. Pomocí tohoto mechanismu lze sklopit i sedák a plynový zdvih se postará o plynulé nastavení výšky. Všechny páky pro nastavení se nachazejí na snado přístupných místech pro maximální pohodlí. Široké a pohodlé sedadlo se pyšní ergonomickými tvary po celé své ploše a bylo rozšířeno , aby poskytlo všem vycházejícím hvězdám větší volnost při hraní.



                                                                 
                                                                    Už žádné promáčkliny , pouze komfort



Trápí vaše malé hráče promáčkliny vycpávek po dlouhých hodinách hrání ? S ultradeskem THRONE už nemusíte mít žadné starosti. Vycpácky jsou vyplněné speciální pěnou se složitou strukturou, která zabraňuje deformaci vlivem tlaku. I kdyby jste používali Throne s maximální povolenou zátěží, pod čalouněním nevzniknou žadné trvalé promáčkliny ani jiné deformace. Hustota studené pěny použité k vyplnění tohoto trůnu je 55kg/m3 což je TOP výsledek ve srovnání s jinými židlemi. Sada dvou polštářků, které jsou samozřejmě součástí balení , byla vyrobena z paměťové pěny - maximální pohodlí vhodné krále tohoto trůnu. Navíc jsou polštářky vyplněné chladicím gelem, který Váš potěší v pekelných letních dnech.


3D područky podle vašich preferencí

Měkké a velmi odolné 3D područky lze nastavit až ve třech rovinách, díky tomuto si můžete nastavit výšku, posouvat je dopředu nebo dozadu a otáčet je ve všech směrech. Horní potahy jsou vyrobene z velmi odolného materiálu, který prodlužuje životnost tohoto produktu.


Bálení od králů pro krále



Jak už jsme zvyklí firma Ultradesk klade velmi velký důraz na balení a ochranu produktu při přepravě. U herní židle Throne tomu nebylo jinak a nemusíte mít žadné starosti , že by Vám tento trůn přišel nějakým způsobem poškozen. Jedno balení, které je navíc chráněno před vnějšími vlivy vždy dorazí v prvotříní kvalitě.


Specifikace
Hloubka: 42 cm
Šířka: 50 cm
Výška: 115-124 cm

Rozměry balení:
Hloubka: 67 cm
Šířka: 84 cm
Výška: 36 cm
Hmotnost balení: 23 kg