HDD disky

Nejprodávanější produkty

Verbatim externí pevný disk, Store N Go Secure Portable, 2.5", USB 3.0 (3.2 Gen 1), 1TB, 53401, černý, šifrovaný s numerickou...

Sleva! Verbatim externí pevný disk, Store N Go Secure Portable, 2.5", USB 3.0 (3.2 Gen 1), 1TB, 53401, černý, šifrovaný s numerickou... Zobrazit větší

HDVET25IVSB1

Nový produkt

Na cestě

2 288 Kč s DPH

-9%

2 514 Kč s DPH

SPECIFIKACE:

* 256bitové hardwarové šifrování AES bezproblémově šifruje všechna dat na disku v reálném čase
* Integrovaná klávesnice pro zadávání hesla (až 12 číslic)
* Lze používat s televizorem (funkce, která není k dispozici u běžných šifrovaných pevných disků)
* USB 3.1 GEN 1 (kompatibilní také s porty USB3.0 / USB2.0)
* LED indikátory napájení / stavu šifrování
* Neukládá heslo do počítače ani nestálé paměti systému, takže je o mnoho bezpečnější než u softwarového šifrování
* Kompatibilní s PC i Mac
* Šasi z kombinace hliníku a plastu

Video výrobce k tomuto produktu

V dnešním světě je bezpečnost důvěrných dat nanejvýš důležitá. Představte si, že ztratíte osobní soubory, například ve vlaku nebo na sedačce v taxi, a víte, že se k nim může dostat kdokoliv, protože jsou uloženy na standardním pevném disku. Zabezpečený pevný disk Store n Go s klávesnicí je teď tu, abyste měli klid.

256bitové hardwarové šifrování AES snadno zašifruje všechna vaše data na disku v reálném čase. Heslo můžete zadat pomocí vestavěné numerické klávesnice. Pevný disk neukládá hesla do počítače ani do nestálé paměti systému, takže je uložení o mnoho bezpečnější než u softwarového šifrování. Pokud se pevný disk dostane do nesprávných rukou, uzamkne se a po 20 neúspěšných pokusech o zadání hesla bude vyžadovat přeformátování.

Pevný disk je kompatibilní s operačními systémy PC i Mac a má rozhraní USB 3.1 GEN 1 s připojením USB-C pro velmi rychlý přenos dat. Balení obsahuje kabel USB-C na USB-A a také adaptér USB-A na USB-C pro připojení široké řady zařízení. Na rozdíl od běžných šifrovaných disků je možné ho připojit k televizi.

Pro další stupeň zabezpečení je součástí software Nero Backup, který vám pomůže zálohovat všechny soubory, složky a jednotky z notebooku nebo počítače, kdykoliv chcete. Můžete si také naplánovat automatické pravidelné zálohování v konkrétní čas a den! Software Nero Backup je kompatibilní se systémem Windows Vista, Windows 7, Windows 8 a Windows 10 (není kompatibilní se systémem Mac OS).

30 dalších produktů ve stejné kategorii: