Čtečky paměťových karet

Nejprodávanější produkty

Kingston čtečka USB 3.0 (3.2 Gen 1), MobileLite Duo 3C, microSD, externí, modrá, konektory USB A / USB C

Sleva! Kingston čtečka USB 3.0 (3.2 Gen 1), MobileLite Duo 3C, microSD, externí, modrá, konektory USB A / USB C Zobrazit větší

KYEX005XC0KG

Nový produkt

Na cestě

323 Kč s DPH

-9%

355 Kč s DPH

 

MobileLite Duo 3C


Čtečkakaret microSD s dvojím rozhraním.


MobileLiteDuo 3C od společnosti Kingston je čtečka karet microSD, kteráfunguje dobře s nejmodernějšími zařízeními.. Toto všestrannézařízení je kovové a kompaktní, takže se snadno vejde do kapsy,peněženky či batohu, a ideálně se hodí k osobnímu iprofesionálnímu použití. Soubory a fotografie můžete stahovatrychleji přes port USB Type-C, který má univerzální a snadnozapojitelný konektor. Toto všestranné zařízení čte kartymicroSD/SDHC/SDXC, UHS-I a podporuje nejaktuálnější rychlostikaret.


MobileLiteDuo 3C vyhovuje specifikacím standardu USB 3.1 Gen 1* (USB 3.0) adosahuje neuvěřitelných výkonů. Dokáže vám tak ušetřit časpři přenosu videí, fotografií a dalších velkých souborů.Čtečka je zpětně kompatibilní s porty USB 2.0 a umožňuje vbudoucnu přejít na USB 3.0, aniž byste museli čtečku karetměnit. MobileLite Duo 3C se opírá o pověstnou spolehlivostproduktů společnosti Kingston® a navíc nabízí dvouletou zárukui bezplatnou technickou podporu.


*VýkonnostUSB 3.1 Gen 1 vyžaduje hostitelské zařízení s portem USB 3.0nebo 3.1.


  • Kompaktnía lehká čtečka karet microSD

  • Dvojírozhraní pro porty USB Type-A a USB Type-C

  • Robustníkovové tělo pro bezpečnější přenášení

  • Prozařízení s omezeným počtem portů

2 dalších produktů ve stejné kategorii: