Baterie pro další zařízení

Nejprodávanější produkty

Avacom nabíječka do auta CarPRO s Power Delivery 12V, výstup USB-C 5V/3A nebo (9V/3A nebo 12V/2.25A)

Sleva! Avacom nabíječka do auta CarPRO s Power Delivery 12V, výstup USB-C 5V/3A nebo (9V/3A nebo 12V/2.25A) Zobrazit větší

ANAQ000306AG

Nový produkt

Na cestě

271 Kč s DPH

-9%

298 Kč s DPH

Nabíječka do auta s rychlonabíjením Power Delivery a výstupem USB-C.
XXX Nabíječka AVACOM CarPRO s podporou technologie Power Delivery umožňuje velmi rychlé nabíjení zařízení připojených prostřednictvím konektoru USB-C. Nabíječka CarPRO je schopna nabíjet připojené zařízení výkonem až 27W.

Nabíječka je vybavena Smart Chipem, tedy inteligentní elektronikou, která rozpozná připojené zařízení a automaticky zvolí vhodný nabíjecí režim. Nabíjení technologií Power Delivery nabíječka signalizuje zeleným podsvícením USB-C konektoru.

Nabíječka AVACOM CarPRO je vhodná především pro mobilní telefony Apple iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, které mají podporu technologie Power Delivery. Pro nabíjení použijte kabel USB-C - Lightning.

Nabíječka umožňuje nabíjení některých modelů notebooků a tabletů, které používají k nabíjení konektor USB-C a mají podporu technologie Power Delivery. Kompatibilitu si ověřte v technické specifikaci svého zařízení.

Díky vstupu 12-24V lze nabíječku použít v osobních i nákladních automobilech.

TECHNICKÁ SPECIFIKACE
Vstup: 12/24V
Výstup: USB-C 5V/3A nebo Power Delivery (9V/3A nebo 12V/2,25A)
maximální celkové zatížení 27W

APPLE:
iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max

26 dalších produktů ve stejné kategorii: